Златина Давидовска-Цветкова

Златина Давидовска-Цветкова

Емейл:

royalgroombg@gmail.com

Телефон:
+359 888 866 695
Интернет страница:

Първия си груминг курс изкарах при др. Аугустин Йонеску от Румъния през 2004г. за порофесионална подготовка на кучета от 5 породна група ( северни породи) . През 2011г. реших да се занимавам по активно с груминг и изкарах няколко частни курса основи на салонния груминг в Русия. 2011-2012г.

Активно подготвях изложбени кучета в Австрия от 5 породна група. Март 2017 г. Станах член на Българска Груминг Асоциация 2017г. Повишаване на квалификацията,основен салонен груминг Русия,школа Боншери 2017г.Мастер клас шоу и пет груминг бишон фризе от Олга Забелинская ( Олга е световно признат грумер за породата бишон фризе,член на националния отбор на САЩ по груминг,печелила наградите топ грумър на годината и т.н. ) 2017г. Мастер клас по азиатски стил ( йорки,пудел и малтезер )от Sathit Suratphiphit и Walaipat Pornprasertsom от Тайланд. Сатит е собственик на световно призната школа за груминг Starwood ,един от най–добрите мастер грумъри наложил свой стил в креативния груминг и боядисването. Sathit Suratphiphit е международно признат съдия по груминг и президент на IGA ( Internacional Grooming Asocciacion ) 2017г. Мастер клас по креативен груминг и базов колоринг при Sathit Suratphiphit, Starwood Tailand. 2017г. Основи на триминга при Елена Левина,Русия ( Елена е международно признатo име в средите на твърдокосместите кучета , подготвила и представила много световни и европейски шампиони от твърдокосместите породи) 2017г. Мастер клас Пет стрипинг на джак ръсел териер при Елена Левина,Русия. 2017г. Мастер клас Салонен *пет груминг на немски шпиц при Елена Левина,Русия. 2017г.окромври Мастер клас с президента на Европейската Груминг Асоциация EGA – Umberto Lehmann на тема пет груминг. 2017г. Мастер клас на тема Хендстрипинг на Фокстериер и основи на триминга с топ грумер Chiara Piccionetti, Italy 11.01.2018г. Мастер клас на тема „азиатски стил в салонния груминг на породите Йоркширски териер и Шит Цу „ с лектор световно известната в тази област грумърка Ирина Смирнова от Русия. 2019г. Поредица мастъркласове с Георгий Гогинашвили на тема пудел изложбена подготожка,померан и азиатски стил на пудел. 2019г. Породен мастърклас с Микаел Нилсон,Швеция на тема изложбен груминг на пудели.
От 2012г до 10.2017г. работих като грумер към Ветеринарна клиника Син кръст и частично към ветеринарна клиника НОВА. От октомври 2017г. До януари 2018г. работих като грумер в студио „ Дог Старс „ София. От февруари 2018г. Съм собственик и създател на професионален салон за подстригване на кучета „ Royal Groom “ от 2018г.до днешна дата съм посетила почти всички семинари и мастър класове организирани от БГА и ще продължавам и за напред. Друга част свързана с кучеатата е моята професионална работа с породата сибирско хъски,миниатюрен пудел и уелш корги пемброк като част от развъдик Golden Nicol на който съм съсобственик от 1999г. ( заедно с майка ми ) както и през годините сме се занимавали с американска акита и волфшпиц. От 2000г.съм международен съдия по кинология и през годините развих съдийството си до FCI съдия на 4,5,8 и 9 породни групи и национален съдия на 6 група, съдийствала съм в Европа,Русия,Украйна и Скандинавските страни.
Към днешна дата салона предлага пет и шоу груминг и спа терапии. 

 • Information Technology
 • International Trade
 • Intellectual Property
 • Dispute Resolution
 • Litigation Resolution
 • Mergers & Acquisitions
 • Risk and compliance
 • Corporate Finance
 • Process automation
 • International Trade
 • Human resources
 • Verbal and writing skills